Tuesday, 29 July 2014

The First

Moikka! Oon Annalotta, "Amppu/Anna", 17, Turkulainen, joka lähtee vuodeksi vaihto-oppilaaksi Englantiin Into-järjestön kauttta. Sijoitustietoni tulivat pari viikkoa sitten, host-perheeni ja tuleva kotini tulee sijaitsemaan seuraavan 10kk ajan Kentin alueella, tarkemmin kaupungissa nimeltä Canterbury.
   Lähtöön ois enään 29 päivää jäljellä, eli lähtöpäivä on 27.8! Jänskättää ihan sikana, mutta toisaalta en osaa suhtautua tähän oikeen millääntapaa. Päässä jyllää niin ristiriitaisia tunteita, että ehkä on parempi vaan keskittyä nyt tähän hetkeen ja hoitaa tarvittavia ja hoitamattomia asioita päivä kerrallaan... hehe
 
  Pitkän pohdinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että on helpompaa pitää blogia suoraan vaihdosta kuin kertoa jokaiselle tutulle samat asiat uudelleen ja yhä uudelleen - jäähän nämä nettiin myös muistoksi itselle :-) Toisaalta, sain ystävän kautta suunnattoman bloggausinnon takaisin ja osa on varmasti lukenut aiempaa blogiani, mikä tosin jäi hieman elottomaksi, kun elämän suunnat & kiinnostuksen kohteet muuttuivat.
   Uusi yritys alkaa tältä sivulta, tänään ja nyt, tervetuloa seurailemaan mun viimeisiä päiviä Suomen puolella ja tulevaa vuotta Englannissa! Jos tulee kysyttävää tai muuten vain piristyksiä ni senkuin kommentoimaan!
  Aattelin hieman myöhemmin tehdä postauksen, missä kerron tarkemmin perheestä ja muista ajankohtaisista asioista, kuten että sattumalta mut ja mun paraskaveri sijoitettiin samaan kouluun..?! Miten näin voikaan käydä :--D No, tuki ja turva sekä ehdottomasti paras seura lähtee sitten mun mukaan tonne toiseen maahan!

No comments:

Post a Comment