Thursday, 7 August 2014

20 Days left

Ääks.. Kolme viikkoa ja tän tytön sijainti taitaa olla jo Lontoossa ! Nyt alkaa pikkuhiljaa tajuntaani iskeä lähtö ja jännitys senkuin kasvaa..... Tän päivän jälkeen oon itseasiassa saanut hoidettua kaikki tarvittavat hankinnat & hoitamattomat asiat, mahtava fiilis! Muut suuntaavat ensi maanantaina tai tiistaina jo takaisin koulunpenkeille, mutta mulla jatkuukin loma, ihanaa sinänsä että vielä on aikaa jäljellä lomailuun, mutta toisaalta kun muut menevät kouluun täytyy itse viihdyttää itseäni ja lyön vaikka vetoa että mielessä ei pyöri muut asiat kuin kasvava jännitys ja odotus. 
   Vaikka odotus kasvaa on vielä ohjelmassa vaikka mitä; nyt viikonloppuna mennään viettämään kaverin synttäreitä ja nauttimaan kesäillasta yhdessä porukalla, mahtavaa!! Sitten on parin päivän tekemättömyys edessä, kunnes suuntaamme samaisella porukalla Helsinkiin kohti Weekend-festivaalia, jälleen mahtavuuden tunne - ehdottomasti kesän yksi kohokohdista, en malta odottaa - tulossa unohtumaton viikonloppu!!! Sitten seuraavana viikonloppuna vietetäänkin jo jäähyväisiä parin vaihtoon lähtevän kaverin kanssa! Ohjelmaa siis riittää varmasti viimeiseen iltaan asti Suomen puolella niin kavereiden, sukulaisten kuin perheenkin kesken!  

Lähdön lähestymisessä oon huomannut kyllä paljon positiivisiakin puolia, omalta kohdaltani voin todeta, että oon aivan törkeä puhelinadditki. Nyt kuitenkin oon oppinut jättämään sen puhelimen ja some-maailman useammin kuin ennen oisin arvannutkaan, laukun/repun pohjalle ja nauttimaan hetkistä mitä vielä on jäljellä !! Tuntuu jotenkin että tulee enemmän huomattua pieniä ja hienoja asioita ympäriltään, joita ei yleensä edes huomaisi sieltä puhelimen näytön takaa! Oonkohan ainoa ketä on 'valaistunut' tällasista pienistä asioista..? :--D

Ja yllätys tai ei, oon onnistunut aiheuttamaan itelleni suunnattoman suuren kriisin siitä, millä aijon jatkossa muokata kuvia.. Tällä hetkellä käytössä on Photoshopperi, mutta ilmainen kokeilukuukausi loppuu lähtöpäivänä.. Millä ihmeellä mä luulen muokkaavani enää ikinä kuvia?!?!!? Joten jos on vinkkejä hyvistä & ilmaisista kuvanmuokkausohjelmista ni nyt niitä vinkkejä kehiiin !!! 

4 comments:

 1. Upee blogi amppu! Pidä ihana vuos ♥

  ReplyDelete
 2. photoscape on hyvä ja helppo muokkausohjelma, ilmainen myös! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uu ! Täytyyki kokeilla, kiitos vinkistä :3

   Delete