Thursday, 28 August 2014

The orientation camp in London


Ensimmäinen kokonainen päivä takana Lontoossa! - Tuntuu muuten tosi oudolta kirjoittaa ja puhua suomea.. Mihin tä taito näin nopeesti voi kadota ..?! :--D 
  Eilinen päivä tuntui super-rankalta, koettiin kuitenkin Englannin suurin lentokenttä - mikä on muuten ihan älyttömän iso, oisin halunnu sielläkin vaan kuvata kaikkea ja saada tallennettua muistoksi ja etenki näytettyy kaikil .. Rankan lennon jälkeen kuvaaminen tuntui ylitsepääsemättömältä, joten kenttä taisi jäädä vain kuviksi mieleeni, hehhe - ja saavuttiin Kings Collegeen, missä yövytään tämän orientaatio-leirin ajan. 
  Oon ollut koko tän leirin ajan kipee, joten kamera ei oo hirveesti kulkenu kaikkialla mukana kädessä ja esillä. Jotain kuvia nähtävyyksistä oon kuitenkin saanut kokoon ja kerenny kiireessä muokkaamaan ja lisäämään bloginkin puolelle.
  Tänään nähtiin London eye, Big ben, Camden market, Buckingham palace ja paljon muuta täältä Lontoon seudulta, huomenna on shoppailua Oxford Streetillä ja päästään London Eye:hin !! 


Löysin myös alennuksista Airmaxit, vihdoin, kauan etsinnän jälkeen!! 

Musta kaikki vaan tuntuu vielä ihan mahtavalta ja upealta ja ei todellakaan tunnu siltä että jäisi tänne vuodeksi .. Ei mulla oikeestaan mitää sanottavaa oo, muutenki kiire jo päivälliselle , joka tosin on taas reilusti myöhässä, informaatio kaikesta tuntuu erittäin sekavalta ja muuttuu jatkuvasti. Nyt kaikki jo hoputtaa että on kiire, joten palailen seuraavaksi varmaan host-perheen luota !! 

2 comments: