Sunday, 7 September 2014

Foggy day at Herne Bay


What a foggy day sanoisin ! Päästiin eilen Miinan (host-siskon) kanssa jälleen olemaan erittäin turisteja Herne Bay kaupungissa, lähellä Canterburya. Oli Miinan ensimmäinen kerta ikinä rantsulla! Toisten mielestä sää ois varmaan voinut olla parempikin, mutta meistä paksu sumu teki rannasta tosi mahtavan ja spesiaalisen paikan. Kyllä aurinko  lopussa vähän pilkistikin, mutta sumu oli kyllä ihan paras! Rannalla nähtiin myös Sup melontaa harrastavia ihmisiä, mikä on mun mielestä ihan älyttömän hauskan näköistä ja aion kokeilla sitä vielä joskus!!!, vesi ja taivas yhdistyi sumun takia, eikä rajaa ikinä näkyny, kaikki tuntui loputtomalta ja pehmeältä, se oli sellane rentoutumispaikka meille molemmille rankan viikon loppuun. Onneksi löydettiin tuollainen paikka!
  Löydettiin myös rannalta Fish & Chips rafla ja päästiin ekaa kertaa molemmat kokeilemaan millaista se on, vaikka toinen vko alkaa jo, niin veikkaan että tuo oli ensimmäinen kerta kun saatiin 'virallisesti englantilaista ruokaa' suuhun :-D  Ensi viikonloppuna ois tiedossa toinen 'uusi kohde' meille, en malta oottaa ! Siitä sitten kuvia myös varmaanki myöhemmin...

Oon vieläkin kipeä ja alkaa turhauttamaan ihan älyttömästi - lääkkeitä on myös vedetty joka lähtöön, erilaisia; kuumeeseen& yskään & limaan + vitamiinit vielä päälle sekä vaatetta ja ei vaatetta > kaikkea on kokeiltu, joten ihme jos ei ala parantua - mut toisaalta huomaan kyllä et energiaa alkaa kerääntyä sen verran ainaki etten osaa enää päättää mihin sitä käyttäis, toivottavasti pian pääsen liikkumaan kunnolla, en malta odottaa..... Tänään on mun vuoro kokata ruokaa, joten siirryn ihan just keittiön puolelle, en tosiaan oo kyllä tekemässä mitään tunnettua & virallista Suomalaista ruokaa, mutta enköhän jotain itteni tyylistä saa väsättyä heh..
  En myöskään koskaan julkaissu sitä host-family postausta koska on ihan älyttömästi koko ajan tekemistä, mutta nyt kun koulu on alkanu & tiien jo millaisia päiviä mulla on ja arki vihdoin alkaa, niin otan itteeni niskasta kiinni ja pyhitän jonkun päivän vain sille.. Okei puhe jatkuis vaikka kuinka, kumminkaan en saa mitään aikseks, joten nyt on pakko mennä jatkamaan päivän ohjelmaa! 
PS. seuratkaa tänään facebookia, sain haasteen, mistä tulee video tän illan aikana nettiin, iiiks ..


2 comments:

  1. Annalotta. Please write it in english so that I can read it haha.
    Cara <3

    ReplyDelete
  2. Ahhaha cara, well I'll next time, i promise to you ! And I was just telling how I and Mina loved the foggy weather and it made us feel relax after whole hard first week in UK :-D Then we also tasted Fish and Chips and then some of my other opinions and thoughts about my day and beeing sick :-D

    ReplyDelete