Sunday, 18 January 2015

1) I'm Happy, 2) No one can change It
No eipä mulla oikeestaan mitään järkevää sanottavaa tällä hetkellä oo. Kerran kun on niin hyvä fiilis halusin tulla sen tänne jakamaan, ja tällä kertaa ihan vaan suomeksi, ja kertomaan kaikille että asiat on hyvin, itseasiassa erittäin hyvin. Päivät kirkastuu nyt jo aiemmin kuin koko talven aikana ja tä kirkkaus vaan jatkuu yhä myöhempään joka päivä, omat synttärit lähestyy, kuukausi vaihtuu helmikuuhun - ollaan jo voiton puolella tätä vaihtovuotta, katse kohti uutta ja matka Skotlantiin lähestyy ihanien ihmisten kanssa, samalla kuukausi vierähtää siinä viikon mittaisella lomalla koulusta, koko maaliskuu onkin sitten vaan ystävien syntymäpäiviä ja kevättä ihastellessa - taas uusi vuoden aika ja uudessa paikassa, pian sitten onkin jo huhtikuu ja mun ihanaihana äiti tulee moikaamaan mua tänne Englantiin - miten jaksankaan odottaa sinne asti.. -, huhtikuussa on myös melkein kolmen viikon loma koulusta ja paljon rentoutumista ja kevään ihastelua parhaassa seurassa -ehkä jos sitä kerkeis vielä Lontooseen silloin samalla, elämä hymyilee ja toukokuu lähestyy, viimeinen kuukausi.. Mihin tä aika meneekään.. Silti oon super onnellinen, en kuitenkaan halua miettiä liikaa että paluu Suomeen lähestyy, yritetään siis pitää vielä jalat maassa ja ottaa kaikki keväästä irti. 


Meijän kaveriporukalla on alkanu jonkilainen terveysinto uudenvuoden jälkeen - okei, tavallaan se lähti mun ENSI JOULUKUUHUN kestävällä suklaalakolla !! Alle 80% suklaa on siis multa kielletty ensijoulukuuhun asti, tästä löin vetoa mun ihanan ystävän kanssa ja haha mahtavat panokset  meillä kyllä pelissä, muttei siitä sen enempää! 
 Eli siis ollaan tyttöjen kanssa super-terveyslinjalla ja jotenkin yllätytään aina välillä itekkin mitä kaikkia reseptejä sitä keksiikään kun antaa vaan freesiruoan maut ottaa vallan, ah miten rakastankaan tätä terveyshuumotusta (toivon että tä jatkuu Suomenkin puolella omalla kohalla), ei toki liian tiukilla  mennä ja pienethän herkuttelut tekee elämästä vaan parempaa.. En tiiä mistä mutta mulle tuli launataina ihan kauhee sipulinhimo ja söimpä siinä sitten yhen kokonaisen sipulin tossa nuudelien kanssa, kaikkea sitä alkaakaan kaipaamaan kun ei pitkään aikaan oo saanut, mitäköhän himoja mulle vielä jatkossa tulee :-D 

No nyt toivon että tä onnellisuus vaan jatkuis ja jatkuis eikä vaihtarimielenvaihtelutkaan tätä pääsis lannistamaan. Ihanaa viikonalkua ! 
xx Amppu


2 comments:

  1. Haha Ihanasti suunniteltu kevät! PS lupasin kyseiselle vetoa lyöneelle ystävälle et pidän suo silmällä joten et huijaa tai käräytän!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah mä tiiän ja älä luulekkaan, en eees SUN suunittelemal 'huijausviikolla' aatellut ;)

      Delete