Monday, 22 December 2014

Scandinavian Christmas Evening


No words needed to describe these pictures. I think at the moment they are as close as possible my christmas at home in Finland. Just for special extras were German and Swiss sweets.


Ei sanoja kyllä tarvita näiden kuvien lisäksi. Tätä lähemmäksi Suomen joulua ei täällä voi päästä kyllä enään. Vihdoin sain itsellenikin luotua sen kaipaamani joulun tunnelman. Extrana ja ei-scandinaavia-ruokana meillä oli myös Saksalaisia ja Sveitsiläisiä herkkuja.2 comments:

  1. brittivaihtariblogi jeee! ihan sikahienoja kuvia ja tässä kun oon selannut about koko blogin läpi (:D) niin hienolta näyttää kans asuinpaikka :) jäin kiinnostuneeksi että miksi vaihoit perhettä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaha, ihanaa että tykkäät, kiitos paljon :-) !! Ja mulla ei vaan tainnut synkata millään sen ensimmäisen perheen kanssa, päätettiin aluevalvojan tahdosta 'hoitaa se pois alta' ennenkuin se olisi enään viimeinen vaihtoehto ja mitä nopeammin se tehtiin, sain enemmän aikaa uuden ja itselleni sopivamman perheen kanssa tutustua ja viettää tämä vuosi !

      Delete