Monday, 29 December 2014

These Little Details..


I did love my christmas here. It was different what I am used to in Finland at home - but it was worth to experience. We laughed and had fun with whole family together, I think I didn't have at all the boring moment when you just are thinking that what should I do with my life today.. I also made a promise to come back here and spend an another chirstmas here again - and I will. 
 The difference to xmas in  Finland was that here the Christmas day was 25th and not the 24th as I am used to.. So a day longer waiting for it, but it didn't matter. 
  I saw so many presents in our living room that I have ever seen that much before, actually we needed to make our christmastree higher, put a box under the tree so it can't get lost under those presents. I also got so many presents that I almost cried, bc I didn't really expect any, I really like them all, so thnx for everyone for them xx

Ihana joulu takana. Erinlainen kuin kotona Suomessa, mutta kokemuksen arvoinen (itseasiassa lupasin mun hosteille tulla vielä joskus viettämään se tänne uudestaan niiden kanssa kun oli niin kivaa!!) Naurettiin yhdessä, syötiin ja vietettiin speciaalista perheaikaa isolla porukalla (ja parhaillaan meitä oli talossa samaan aikaan melkeimpä 20 henkeä !!), eikä kyllä hetkeekään ollut sellasta tylsää hetkeä, että mitä sitä tekisi, koko ajan oli jotain puuhaa. Suurin ero oli että joulua vietettiin siis 25.päivä eikä 24, päivä- päivä kauemmin odottelua - okei, päivä 24 oli ihan melkein normaali arkipäivä ja talon kaikki miehet olivatkin töissä ennen iltaa ?! Itseasiassa ei sitä edes tajunnut että Suomessa vietetään joulua silloin (somea lukuunottamatta, missä kaikki toivotti joulua, eikä tainnut kyllä ohi keneltäkään mennä). Itseasiassa olin päättänyt jopa katsoa Lumiukon 24. päivä täällä, mutta nukuin sen ohi, enkä sen koommin sitä sitten muistanut, ensi jouluna sitten taas ! 
  Täällä on myös tapana ilmeisesti oikeesti hemmotella materiaalilla lähimmäisiään, sillä meillä oli niin paljon paketteja etten oo ikinä nähnyt vastaavaa ! Jouduttiin jopa nostamaan joulukuusi sellasen laatikon päälle, ettei se hukkuis noihin paketteihin (:D). Sain itekkin niin paljon paketteja, että melkeen itkin kun en paljoon mitään odottanut ! 


I have also made couple REALLY GOOD promises for my new year.. Which I'm going to tell you later. Good night xx Anna

Mulla on myös aivan älyttömän hyvät lupaukset uudeks vuodeks itelleni, mistä kerron seuraavas postaukses lisää - ja lupaan että nyt oli TOIVOTTAVASTI viimeiset kuvat joulusta, oon ite ainakin täysin valmis jo uuteen vuoteen ja samalla siirtämään joulun vuoden päähän, heh, hyvää yötä, Amppu

No comments:

Post a Comment